Sociala medier & digitala kampanjer

Vi skapar digitala kampanjer som attraherar, är mätbara och ger resultat. Genom effektiv annonsering och sociala medier hjälper vi ditt företag till digital framgång. Tillsammans skapar vi synlighet och lönsamhet på nätet.

Lägg resurserna på rätt kanaler

Sociala medier är idag en grundläggande del i de flesta företags kommunikationsstrategi. Varför är lätt att förstå. I princip alla svenskar finns här. Det gör att plattformarnas relationsbyggande potential är enorm för de som förstår sitt värde och fokuserar på rätt kanaler. Med relativt enkla verktyg kan du skräddarsy riktade annonser och engagera snäva målgrupper med filmer, bilder och dialog.

Optimera och annonsera för att synas i sökresultatet

Förutom att sökmotoroptimera din webbplats är sökordsannonsering med Google Ads en kostnadseffektiv metod för att öka synligheten online. Med en smart sökordsstrategi och digitala annonser i Google Search och Google Display kan du betala för att komma högre upp i sökresultatet. På så sätt kan du öka din räckvidd, skapa trafik, stärka varumärket, locka nya kunder och driva försäljning. Och bäst av allt, du bara betalar när någon klickar på din annons. Du sätter din egen budget och får mätbara och exakta resultat.

Vi skapar en digital närvaro som ger mätbara resultat

För att ta reda på om din kommunikation fungerar måste du mäta resultatet av den. Vi har effektiva program för att utvärdera dina digitala kampanjer in i minsta detalj. Vi är experter på digitala strategier, har god förståelse för vad som engagerar och vet vad som krävs för att lyckas på Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube och Google.

Det främsta skälet att anlita oss är vår bredd. Genom att låta din hemsida arbeta tillsammans med dina sociala kanaler och din annonsering skapar du synergier för maximal effekt. Vi hjälper dig med strategin, tekniken, kommunikationen och följer noga upp varje insats för att hela tiden förbättra och leverera bästa möjliga resultat för dig.